Things Can Change In A Split Second

Blog Harian

Banyak benda tragis yang aku nampak depan mata dan semuanya menginsafkan dan memberi pengajaran.

Kedai mamak yang dulu hip dan ramai pengunjung sekarang tengah prepare for the worst and ready plan untuk nak start over. Orang baru beli kereta baru nak buat Grab full time, sekarang dah tak boleh bergerak. Orang yang tengah tunggu 31hb ni last day habis kerja di company sekarang tapi company baru cakap tunggu crisis tamat baru datang kerja dengan diaorang dan akan tak bergaji mulai bulan depan. Orang yang excited tunggu dua offer kerja best gaji besar l, terus tak dengar apa berita.

COVID-19 ni serious impaknya pada dunia sampai lah sekecik-kecik individu.

Sekelip mata je semuanya berubah. Aku insaf. Nasib kita ni tak tau lagi apa ceritanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s