Bila Tauhu Bergedil Itu Sudah Tidak Lagi Special

Uncategorized

Aku ingat first time aku makan Miang Kham. Aku rasa Ya Allah sedapnya dan bila aku nak makan lagi aku kena pergi satu kedai ni je untuk enjoy makan. Tapi lepas tu dah ramai orang jual dan aku hanya tempah guna Whatsapp untuk makan selalu dan bila dah selalu dia dah jadi tak special and dah jadi tak berapa sedaplah.

Sama macam tauhu bergedil atau Wong Solo yang dulu aku kena drive 30KM untuk makan tapi sekarang dah jadi 3KM sebab bukak dekat area rumah. Dah tak jadi special.

Aku harap Nasi Kandar Kudu dan Yaseem tak bukak cawangan dekat mana-mana so that diaorang masih lagi special di hati aku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s